Lleida, Catalunya | Art en Trànsit | Centre d’Art la Panera

Imatge
La Diputació de Barcelona ha produït l'exposició itinerant «Art en Trànsit», organitzada en col·laboració amb el Centre d'Art la Panera de l'Ajuntament de Lleida, a partir del seu fons. La mostra se centra en la idea segons la qual vivim en un món canviant i en trànsit continu i explora els següents temes i conceptes: subjecte, gènere, espai públic, moviments migratoris, història i emergència de conflictes.

«Art en Trànsit» reuneix una selecció d'obres procedents de la Col·lecció del Centre d'Art la Panera: una col·lecció pública iniciada per l'Ajuntament de Lleida el 1997, a partir de la con vocatòria de la Biennal d'Art Leandre Cristòfol. Amb aquest certamen s'ha procurat analitzar bianualment la situació de l'art contemporani català i espanyol, i al mateix temps s'han realitzat diferents adquisicions que permeten copsar els diferents camins que han seguit les arts visuals contemporànies, des de principis dels anys noranta fins a l'actualitat.
 
Els artistes participants a «Art en Trànsit» són: Antoni Abad, Juan Pablo Ballester, Susana Casares, Izaskun Chinchilla, Santiago Cirugeda, Javier Codesal, Carles Congost, Democracia, Patricia Esquivias, Alicia Framis, Valeriano López, Javier Peñafiel, Josu Rekalde, Francesc Ruiz, Belén Uriel i Oriol Vilanova.

Durant 2015, 2016 i 2017, l'exposició es podrà veure a Cerdanyola del Vallès, Martorell, Sant Cugat, Ripollet, Terrassa, Manresa, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

El primer espai on es podrà veure l'exposició «Art en Trànsit» serà el Museu d'Art de Cerdanyola, entre el 18 de març i el 10 de maig de 2015.

Més info: http://www.diba.cat/web/oda/artentransit

Centre d'Art la Panera
Pl. de la Panera, 2
25002 Lleida
www.lapanera.cat

#ca #Lleida #exposicions #museus #europe